Postervägg – snygg display av dina posters

POSTERVÄGG

En vacker postervägg kan visa dig och dina kompisar vem du är och hur du tänker. På en postervägg får man upp flera olika motiv som kan vara viktiga för just en själv. Idag finns ett stort urval av posters att välja mellan, så det går att skapa en personlig postervägg för alla.. Nedan har vi lite tips att tänka på. Du kan se våra exempel på olika posterväggar.

VAR HAR MAN SIN POSTERVÄGG

Det finns ingen fast plats eller någon rum som är bättre än andra, det beror på hur man själv vill ha det, var det är lämpliga väggar och hur ljuset faller. Många vill ha en postervägg i köket då det är där man ofta tillbringar tid. Men även vardagsrum är vanlig plats för postervägg.

BARNRUM

Postervägg till barnrum med förslag på 8 tavlor / posters.

Det är väldigt populärt att ha flera tavlor och posters i barnrum. Barn gillar att titta på olika saker och då har man också ett naturligt samtalsämne med barnen, vare sig det är ett troll man vill berätta om eller om det är alfabetet man vill förklara. Om man bygger upp en bra poster vägg med flera olika tavlor till barnet så finns det alltid något att titta på och diskutera.

Sök runt bland våra barnmotiv så kan du själv bygga ihop en snygg postervägg.