Ladda ner gratis pyssel och skriv ut själv

Vi har gjort pyssel för barn gratis i A4-format

Vårt pyssel riktar sig till barn 2-10 år och är allt från målarböcker, gör streckteckningar efter linjer till mer avancerade saker att vika och enklare korsord på svenska och engelska.

Högerklicka på respektive bild nedan så laddas en PDF-fil ner på din dator. Det är 1 till 10 A4-sidor per fel som du kan skriva ut i skrivaren.

Läs mer om varför vi har gratis pyssel och posters till förskola och skola på denna sidan. Vi har där också mer gratis-saker för skola och förskola med bland annat pyssel, information om läroplanen samt recept och sånger. Läs även om hur det får spridas fritt, vi uppskattar länkar och hänvisningar till oss!

Pysselpaket - 9 olika pyssel

Pysselpaket med lite av varje. 9 st sidor med olika pyssel.

Följ siffrorna

Följ siffrorna med en penna så ser du vad det blir till slut. 10 olika motiv.

Matcha bilderna

Matcha bilderna med streck mellan de som hör ihop. 6 sidor.

Färglägg bilderna

Färglägg bilderna enligt siffrorna. 10 olika sidor med bilder.

Följ labyrinten

Följ labyrinten och se vart du kommer. 6 sidor med olika labyrinter.

Hur många är det?

Hur många kan du hitta av varje sak i bilden? 6 olika bilder.

Gör färdig bilden

Rita färdigt bilden med hjälpa av rutmönstret. 6 olika bilder.

Välj instrument

Para ihop rätt instrument med rätt musiker i bilden. 6 olika bilder.

Mandala

Mandalabilder att färglägga. 6 olika bilder.

Kopiera bilden

Kopiera bilden med hjälp av rutorna. 6 olika bilder.

Vi har skapat allt pyssel, all info och allt pyssel som vi delar med oss själva eller använt oss av material som inte är upphovsrättsskyddat, där vi har licens  eller där upphovsrätten utgått. Det som finns i dessa resurser att ladda ner gratis är helt fritt att mångfaldiga, dela ut, printa, sätta upp på väggen, dölja / skära bort vår logo etc utan några andra medgivande än detta från oss. Vi tillåter dock INTE att våra filer postas på andra internetsidor vare sig i originalformat eller i omarbetat format. Men länka gärna till vår sida!

Först och främst så har vi redan en del av materialet producerat som vi säljer i som posters. Vi tänkte att om vi skänker bort allt svartvitt i A4-storlek så kanske någon även vill köpa posters av oss i lite större format och i färg. Vi har även grafiker som tycker det är kul att skapa snygga saker och gärna gör det.

Vi lägger också in vår logo Posterland längst ner på allt material som är gratis. Det är helt OK för oss om ni vill dölja det eller  klippa / skära bort det. Men gissningsvis är det några som laddar ner till sina barn som inte klipper bort vår logo eller ändå skänker oss en extra tanke när det är dags att beställa posters och betala för dem.

Sprid ordet – som tack får du gärna dela denna sida till bekanta

🧡
POSTERLAND

Behöver du ramar till dina utskrifter?

Hos posterland handlar du enkelt och smidigt ramar i flera färger och material, vi levererar direkt till dörren.

Handla färgglada posters till förskolan/klassrummet?

Vi har handplockat poster favoriterna till klassrummet och förskolan, i flera storlekar  och med färg – klicka nedan för att utforska vårt populära sortiment. Du kan handla mot faktura och med företagspaket som levererar direkt till förskolan.