Posterland + skola = sant

Posters nedanför kan du ladda ner gratis i A4-format

Läs mer om varför vi har gratis posters till förskola och skola på denna sidan. Vi har där också mer gratis-saker för skola och förskola med bland annat pyssel, information om läroplanen samt recept och sånger. Läs även om hur det får spridas fritt.

Vi har skapat alla posters, all info och allt pyssel som vi delar med oss själva eller använt oss av material som inte är upphovsrättsskyddat eller där upphovsrätten utgått. Det som finns i dessa resurser att ladda ner gratis är helt fritt att mångfaldiga, dela ut, printa, sätta upp på väggen, dölja / skära bort vår logo etc utan några andra medgivande än detta från oss. Vi tillåter dock INTE att våra filer postas på andra internetsidor vare sig i originalformat eller i omarbetat format. Men länka gärna till vår sida!

Först och främst så har vi redan en del av materialet producerat som vi säljer i storlekar upp till 50×70 cm. Vi tänkte att om vi skänker bort allt svartvitt i A4-storlek så kanske någon även vill köpa något i lite större format och i färg. Vi har även grafiker som tycker det är kul att skapa snygga saker och gärna gör det.

Vi lägger också in vår logo Posterland längst ner på allt material som är gratis. Det är helt OK för oss om ni vill dölja det eller  klippa / skära bort det. Men gissningsvis är det några som laddar ner till sina barn som inte klipper bort vår logo eller ändå skänker oss en extra tanke när det är dags att beställa posters och betala för dem.

Sprid ordet – som tack får du gärna dela denna sida till bekanta

🧡
POSTERLAND

Behöver du ramar till dina utskrifter?

Hos posterland handlar du enkelt och smidigt ramar i flera färger och material, vi levererar direkt till dörren.

Handla färgglada posters till förskolan/klassrummet?

Vi har handplockat poster favoriterna till klassrummet och förskolan, i flera storlekar  och med färg – klicka nedan för att utforska vårt populära sortiment.