Varukorg

Fri frakt över 299 kr | Leveranstid 2-4 dagar

Retur & Reklamation

Retur

Som kund hos Posterland har du alltid 14 dagars ångerrätt. Fyll i formuläret nedan (glöm inte att informera vilka produkter du avser returnera, är det hela ordern räcker det med att du skriver “hela beställningen” eller liknande). Sedan får du en returadresslapp som PDF som du själv skriver ut.

För att vi skall kunna godkänna din retur behöver produkten vara i samma skick som när du mottagit den, det går självklart bra att enbart returnera enskilda produkter i din beställning eller hela beställningen. Använd helst originalförpackningen för att minimera risk för skada.

När vi mottagit det inskickade formuläret nedan kommer du få en returfraktsedel via e-post, den kan skrivas ut och tejpas på paketet som du lämnar in på närmsta Postnord-ombud.

Returvillkor enligt ångerrätten:

– Produkterna är i samma skick som när du mottog beställningen
– Returfrakten kostar 65 kr och justeras på köpet hos Klarna när vi mottagit returen

Reklamation

Har oturen varit framme och din produkt är defekt så ska du göra en reklamation – beskriv problemet/felet så utförligt som möjligt, kan vi inte lösa problemet på distans så tar vi vanligtvis in produkten för en kontroll eller erbjuder ersättningsprodukter.

För kompletta köpvillkor, klicka här.