Varukorg

Fri frakt över 299 kr | Leveranstid 2-4 dagar

Förskola Skola Gratis Regler

Förskola och Skola – upphovsrätt och regler

Vi har skapat alla posters, all info och allt pyssel som vi delar med oss själva eller använt oss av material som inte är upphovsrättsskyddat eller där upphovsrätten utgått. Det som finns i dessa resurser att ladda ner gratis är helt fritt att mångfaldiga, dela ut, printa, sätta upp på väggen, dölja / skära bort vår logo etc utan några andra medgivande än detta från oss. Vi tillåter dock INTE att våra filer postas på andra internetsidor vare sig i originalformat eller i omarbetat format. Men länka gärna till vår sida!

De flesta vet att ingenting är gratis och även vi har såklart en tanke med att dela med oss av detta gratis. Istället för att alla ska gissa är vi helt ärliga med våra tankarna nedan.

Först och främst så har vi redan en del av materialet producerat som vi säljer i storlekar upp till 50×70 cm. Vi tänkte att om vi skänker bort allt svartvitt i A4-storlek så kanske någon även vill köpa något i lite större format och i färg. Vi har även grafiker som tycker det är kul att skapa snygga saker och gärna gör det.

Vi lägger också in vår logo Posterland längst ner på allt material som är gratis. Det är helt OK för oss om ni vill dölja det eller  klippa / skära bort det. Men gissningsvis är det några som laddar ner till sina barn som inte klipper bort vår logo eller ändå skänker oss en extra tanke när det är dags att beställa posters och betala för dem.

Vi hoppas också att någon tycker detta är så bra att man kanske berättar för andra lärare eller föräldrar att det går att ladda ner gratis hos oss, då får vi också spridning på namnet Posterland

Sist, men inte minst, har vi som jobbar med detta barn och har själva sökt på nätet för olika pysselidéer, enkla förklaring etc och insett att det är svårnavigerat, mycket reklam och ofta inte direkt skandinavisk snygg design – så vi vill göra en insats.

Läs mer om vad och varför vi delar med oss gratis poster och pyssel här.
* Gratis Posters i A4-format
* Gratis Pyssel i A4-format

Fler frågor – kontakta oss  och läs mer här.