Varukorg

Fri frakt över 299 kr | Leveranstid 2-4 dagar

Hur får jag mina posters platta

Hur får jag mina affischer / posters platta?

När du handlar hos oss på Posterland.se kan du välja att köpa posters med eller utan ram. Vi har båda alternativen för att passa just dina behov. Varken storlek, med eller utan ram eller antalet artiklar du köper är något problem för oss.

När du väljer utan ram sänder vi leveransen i ett rör och det gör att postern kan vara böjd efter rörets form när den anländer till dig. Här vill vi hjälpa dig med ett tips hur du gör för att platta till postern. Det kan låta som en utmaning men är hur lätt som helst.

  1. Ta ut din poster försiktigt ur röret med rena och torra händer.
  2. Rulla postern försiktigt åt andra hållet. Ta gärna stöd mot något, tex en bordsskiva.
  3. Stoppa tillbaka postern i röret (gör inget om en bit sticker ut, lättare att hantera).
  4. Låt den ligga 5-10 minuter.
  5. Ta ut din poster och lägg den under en tyngd på ett plant underlag i ca en timme

Trender

Det som trendar hos oss nu är självporträtt! Februari månads storsäljare är en av våra fina posters med Frida Kahlo. Den heter Frida Kahlo Självporträtt med katt poster, nr 1469. En intressant konstnärsposter med självporträtt av Frida Kahlo som föddes i Mexiko 1907. Hon målade många fantastiska porträtt. Här är det ett självporträtt där hon står iklädd en vacker vit blus och runt halsen ett törnehalsband. Ögonbrynen växer ihop på ett originellt sätt och läpparna är röda. Bakom syns vackra blad i gröna toner. Hon arbetade i en sorts naivistisk folkkonsttradition. En målning i starka men sobra färger som passar på de flesta tavelväggar. Om du gillar människor som motiv, i synnerhet kvinnliga porträtt, är denna poster perfekt. Andra motiv på Frida Kahlo som många också gillar är nr 1471 Frida Kahlo Poster Affisch och nr 1069 Frida Orange Poster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *