Varukorg

Fri frakt över 299 kr | Leveranstid 2-4 dagar

Trender Väggkonst

Kulörer som är heta!

Pastellfärger hör våren till och vi tror att det kommer att synas i vårens inredningstrender 2021. Vi suktar efter de mer ljusa pastellerna. Satsa på blekgult och matcha med mjuka toner av rosarött eller lavendel. Gult känns som en glad färg som piggar upp och den finns i många olika nyanser. Tänk tre ting, så får ditt rum ett lyft utan att det gula tar över: exempelvis en poster med gult motiv, en glasvas med gula svala tulpaner och en keramikskål i dämpad gul nyans.

Posterlandinspiration med beiga toner

Beige är en kulör som fortfarande kommer att vara populär. Att jobba ton-i-ton är ett effektfullt sätt att skapa ett harmoniskt och elegant hem. Denna trend kommer nog att spänna över hela året.

Färgstarka Posters

När vi planerar våra hem blir det viktigt med något som sticker ut. Det kan vara en statement-poster eller en gammal tavla med mycket färg. För dig som tycker om starka färger handlar det om att inreda med motsatsfärger: exempelvis grönt och rött. Två posters bredvid varandra, liknande motiv men olika färg blir något som lyser upp. De gröna och röda nyanserna känns mjukare och djupare nu. Även blått finns kvar

Växter

Gröna växter, blommor, kryddgrönt, örter och trädgård – i år inreder vi med motiv från växtriket. En poster med trädgårdsväxter passar perfekt i köket. Växter och odling är intressant. Vi låter pampasgräs ta mer plats, både som dekoration i vaser men även som motiv i våra posters.

Natur

När vi varit begränsade under lång tid drömmer vi om exotiska platser: hav och vackra stränder, berg och magiska vidder. Utomhusaktiviteter, naturen inspirerar.

Avskalad Elegans

En avskalad inredningsstil med strama linjer och japanska influenser hittar in i våra bostäder. Luftiga och eleganta former syns i många motiv på Posterland.se

Lineart

Trenden med att avbilda ansikten och kroppar i form av linjekonst är stark. Tänk grafiska illustrationer, abstrakta figurer, siluetter formade av en sammanhängande linje. ]

Storsäljare på Posterland

Januari månads storsäljare är vår fina dinosaurierposter, en poster där flera dinosaurier är samlade i en illustration. Postern, som toppar listan i januari 2021 är pedagogisk då alla djur är fint målade i olika gröna toner och en text talar om vad varje dinosaurie har för namn. När både barn och vuxna tillbringar mer tid i hemmet kanske det känns extra viktigt att omge sig med inspirerande föremål. Vad gör då denna poster så speciell? Triceratops, Stegosaurus, Pteranodon, Brachiosaurus, Velociraptor, Dimetrodon, Parasaurolophus, Ankylosaurus, Plesiosaurus och Tyrannosaurus Rex… Bara namnen på dessa djur är exotiska och nästan omöjliga att uttala. Det är lätt att sugas in i en fantasi om hur det kunde ha varit att befinna sig tillsammans med djuren i den historiska tiden. Läskigt, men också kittlande och spännande! När man tittar på denna poster dras ögonen till de speciella kroppshyddorna. Dinosaurierna dog ut för cirka 65 miljoner år sedan, men fortsätter att fascinera. Med sina svansar, vassa tänder och starka käkar var många effektiva rovdjur och extremt farliga för fienden. Ingen man skulle vilja stöta ihop med på promenaden! Men vissa av dem var växtätare. Att fokusera på djur och natur, och kanske lära sig lite mer som en bonus, är tendenser som vi ser. En aspekt i pandemitider kan vara att vi väljer något kopplat till vårt ursprung. Mer fokus på nu och då än full fart framåt. Det äkta är en utmärkande trend vilket kan ge oss ro i en orolig samtid. Den gröna färgen som trendkulör finns kvar 2021, men kanske i en mjukare nyans. I denna poster ser vi många gröna nyanser i dämpad skala; grågrön, ljusgrön, petroleumgrön, mintgrön och kamouflagegrön. Detta är en poster som stilmässigt tilltalar barn mest och blir perfekt på väggen i ett barnrum, men den är också en dekorativ detalj exempelvis i ett klassrum, där den kan skänka glädje till stora som små. Vi gillar den skarpt. Men även Köksörter och Tvättråd är motiv som sålt mycket bra under januari månad.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *