Varukorg

Fri frakt över 299 kr | Leveranstid 2-4 dagar

Valentines och nya posters

Alla Hjärtans Dag

Happy Valentine! Den 14 februari är det Alla Hjärtans Dag, årets mest romantiska högtid. Passa på att uppmärksamma dina nära och kära lite extra. Här har vi samlat våra bästa tips, gåvor att ge till någon du tycker om. Varför inte kombinera en alla hjärtans dag-middag med att ge en poster som present? Eller ge bort rosor ihop med en poster i fin design. Eller varför inte unna dig själv något fint? Lys upp tillvaron med kärlek och hjärtan.

På Posterland säljer vi också presentkort med 30% rabatt så att din älskade själv kan välja motiv. Presentkorten mailas ut direkt med presentkortskoden. Det går även att ladda ner PDF-filer här och fylla i siffrorna och skriva ut själv för att ge en fysisk present.

Svenska hundar

Underbar hundposter med titeln ”Svenska Hundar”. Den är pedagogisk då alla vovvar är fint illustrerade och en text talar om vilken ras det är. Vi älskar den! Om du gillar hundar lika mycket som vi, är den perfekt exempelvis i ett barnrum. Men den blir en dekorativ detalj i vilket rum som helst, kanske i ett klassrum. År 2020 registrerades i Sverige fler hundar än året innan. Anledningen är troligen pandemin och den ökade isolering den har fört med sig. En hund är ett fantastiskt sällskap men den kräver tid, kärlek och omvårdnad. Vi drömmer om att skaffa hund och sätter upp denna poster på väggen – dröm kan bli verklighet.

Fyrar i Sverige

Magiskt vackra fyrar finns på många platser i Sverige. Här är ett axplock av några, fint illustrerade i vit, svart och röd färg. Som kuriosa finns lite information. Ett perfekt motiv för dig som tycker om fyrar. Passar bra på landet eller i vilket rum som helst, där du vill lyfta fram en marin känsla. Att uppleva hav och skärgård oavsett årstid från vattnet eller ute bland klippor och berg, är fängslande. Kanske har intresse för den typen av aktiviteter i naturen ökat under pandemin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *